sustainable stories

Op onze volwassenen van morgen

Bij Sustainable Stories geloven we dat je van elke persoon een positieve verschilmaker kunt maken. De pioniers waar we het hardste in geloven? Dat zijn de kinderen. Want ze zijn de volwassenen in de wereld van morgen.

Jij kan ons daarbij helpen door kinderen niet alleen te sensibiliseren, maar ze vooral te inspireren om actie te ondernemen voor een duurzame planeet.

We kunnen onze kinderen beter met de juiste waarden en inzichten opvoeden, dan ze te moeten veranderen wanneer ze later groot zijn.

Dat garandeert echte betrokkenheid, een engagement en ondernemerschap om vandaag al het verschil te maken.

De 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties zijn een ideale methode om heel de wereld mee te laten werken aan iets wat groter is dan onszelf.

De tijd voor sensibiliseren is voorbij. Het is tijd voor duurzaam ondernemen. Het is tijd voor jou …want jij maakt een wereld van verschil.

We moeten iets doen, we kunnen iets doen, we gaan iets doen.

Stories

Ontdek hier onze verhalen

Sustainable Stories Naomi Queeckers

Naomi Queeckers

Ik heb de VZW opgericht om te tonen dat het mogelijk is voor jou om het verschil te maken. Mijn favoriete SDG? Kwaliteitsonderwijs, want dat zorgt voor kennis en vaardigheden die nodig zijn om duurzame ontwikkeling te bevorderen.

Sustainable Stories Illustratrice Kaatje Marynissen

Kaatje Marynissen

Ik geloof in de verbeelding en het potentieel van kinderen. Grote veranderingen beginnen klein. Mijn favoriete SDG? Ongelijkheid verminderen. Ik zie een groeiende bewustwording en dat geeft hoop, maar er is nog een lange weg te gaan.

Andere belangrijke verschilmakers...