Wees meer dan een herinnering,
inspireer kinderen tot actie.

Je bent een leerkracht of school die opvoedkundig natuurlijk het verschil wilt maken in de wereld van de kinderen. Daarvoor heb je lesmateriaal nodig dat er tussenuit springt, maar dat materiaal …is zeldzaam.

Sustainable stories helpt je dat verschil te maken door kinderen te inspireren met boeiend lesmateriaal: kinderverhalen rond duurzaamheid, 17 duurzame doelen voor een betere planeet.

We houden niet van wollig filosoferen.

We houden niet van wollig filosoferen. De content van Sustainable Stories maakt het verschil door van kinderen verschilmakers te maken. Jij kan een meerwaarde geven in de opvoeding van de kinderen en ze leren om zelf hun toekomst te bepalen op een groene, leefbare planeet, door de handen uit de mouwen te steken.

Met 17 didactische boekjes rond duurzaamheid kan je als school of als leerkracht werken rond 17 duurzame ontwikkelingsdoelen zoals: “Beter onderwijs voor iedereen”, “Geen honger”, “Welzijn”, “Gelijkheid”, “Proper water” en meer.

Het zijn krachtige pijnpunten in de wereld vandaag, en voor de volwassenen van morgen. Ondersteund met extra lesmateriaal kan je een volledig lessenpakket uitwerken dat verder gaat dan sensibiliseren, maar ook inspireert en aanzet tot actie.

Wees als school en als leerkracht meer dan een herinnering. Inspireer kinderen tot actie voor een betere wereld.

Contacteer ons

Ben jij klaar om als school het verschil te maken?